Vilkår og betingelser

Ved brug af de faciliteter og tjenester, der leveres af Rocket Padel, accepteres følgende vilkår og betingelser:

Brugere af faciliteterne hos Rocket Padel skal følge centerets regler, sikkerhedsretningslinjer og instruktioner fra centrenes personale.

Mad og drikke: Det er ikke er tilladt at medbringe egen mad og drikke.

Tobaksvarer: Der er forbud mod snus, tyggetobak, cigaretter og e-cigaretter.

Euforiserende stoffer: Indtagelse af euforiserende stoffer medfører omgående ekskludering af klubben. Køb/salg af euforisende stoffer meldes til politiet. Ved misbrug af euforisende stoffer blandt børn og unge tages kontakt til SSP i kommunen.

Alkohol: Ved alle arrangementer gælder lovgivningen. Det vil sige ingen udskænkning til unge under 18 år. Børn og unge må ikke indtage alkoholiske drikke i forbindelse med klubbens aktiviteter. De ansvarlige trænere og ledere forventes at møde ædru. Indtagelse af alkohol under sportsaktiviteter accepteres ikke. Efter dagens aktiviteter og ikke i selskab med børn, kan de trænere og ledere der ikke har aftenopsyn evt. nyde alkohol i moderat omfang.

Booking og afbestilling: Reservationer foretages på forhånd via centrenes bookningsystem og er afhængige af tilgængelighed. Udeblivelser eller sene aflysninger kan være underlagt gebyrer.

Træning og lektioner: Træning og lektioner hos Rocket Padel leveres kun af klubgodkendte trænere. Brugere skal overholde klubbens politikker og planlægge lektioner gennem klubbens udpegede kanaler. Privat træning fra ikke-klubgodkendte trænere er ikke tilladt.

Sikkerhed og ansvar: Brugere er ansvarlige for egen sikkerhed og bør udvise forsigtighed, når centrenes faciliteter anvendes. Brugere er ansvarlige for enhver skade forårsaget på centerets ejendom eller faciliteter.

Persondata: Rocket Padel respekterer brugernes privatliv og håndterer personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger. Ved at bruge centernes faciliteter og tjenester gives samtykke til indsamling og brug af personlige oplysninger udelukkende til centerrelaterede formål.

Videoovervågning: Alle faciliteter hos Rocket Padel har videoovervågning. 

Opsigelse: Rocket Padel forbeholder sig retten til at opsige eller suspendere adgangen til klubbens faciliteter og tjenester for overtrædelser af klubbens regler eller adfærd, der anses for upassende af centernes ledelse, uden refusion eller kompensation.

Ændringer og tillæg: Rocket Padel forbeholder sig retten til at ændre eller opdatere disse vilkår og betingelser til enhver tid uden forudgående varsel. Det er brugernes ansvar at gennemgå den seneste version af vilkår og betingelser på hjemmesiden.

Gældende lov: Disse vilkår og betingelser er underlagt lovgivningen i Danmark. Enhver tvist skal afgøres ved domstolen i Kolding Kommune.

Ved at bruge de faciliteter og tjenester, der leveres af Rocket Padel, anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret disse vilkår og betingelser.

© Copyright Rocket Padel 2023